Mijn kunstuitleen

Alle werken in de collectie zijn te koop, en bijna alles is te leen. Al vanaf € 7,50 heeft u een kunstwerk in huis. Als nieuwe abonnee schrijft u zich eerst in bij de balie van de kunstuitleen in Museum Kranenburgh. U tekent een machtiging voor de incasso van het abonnementsgeld en het gewenste kunstwerk mag meteen mee naar huis. Het maandbedrag hangt af van de waarde van het werk dat u leent. Dit verandert dus wanneer u een werk uitzoekt in een andere prijscategorie.

Bekijk hier onze tarieven.

Leuke bijkomstigheid: van het betaalde abonnementsgeld spaart u ook nog eens 40%. U mag een kunstwerk lenen zo lang als u wilt. Bent u er binnen een week op uitgekeken, komt u het gewoon omruilen. Wilt u het niet meer missen, dan kunt u het kopen. Hiervoor kunt u uw opgebouwde spaartegoed gebruiken.

Lees hier onze voorwaarden.

account koppelen

Klanten van Kunstuitleen Kranenburgh kunnen hier een webaccount aanmaken. Met een webaccount kunt u:

  • werken snel online reserveren of aanschaffen;
  • een lijst aanleggen van uw favoriete werken;
  • uw leen- en koopgeschiedenis inzien;
  • uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigingen doorgeven.

hoe werkt het?

Vul het e-mailadres in dat bij Kunstuitleen Kranenburgh bekend is en druk op verzenden. U ontvangt daarna een e-mailbericht met een link om de koppeling van uw account te realiseren. U moet dan een wachtwoord opgeven waarmee u voortaan kunt inloggen.

E-mailadres

Geef hier uw e-mailadres zoals bekend bij Kunstuitleen Kranenburgh

ik weet mijn e-mailadres niet meer

Neem contact op met de administratie van Kunstuitleen Kranenburgh.

ik ben nog geen klant van Kunstuitleen Kranenburgh.

Nieuwe gebruikers wordt gevraagd hun gegevens op te geven bij de eerste bestelling of reservering. Indien u ook kunst wilt kunnen lenen is het noodzakelijk dat wij uw gegevens kunnen verifiëren. Daarom willen we u verzoeken uw eerste kunstwerk persoonlijk te komen afhalen bij Kunstuitleen Kranenburgh en de volgende zaken mee te nemen bij dit eerste bezoek:

  • een geldig legitimatiebewijs;
  • een recent bankafschrift voor adrescontrole.

Na inschrijving kunt u via bovenstaand formulier een online account openen met het door u opgegeven e-mailadres.